PAMFLET LA PACHET

vineri, 31 octombrie 2008

Cat de mare ai ePenis-ul?

Hello, old friend.

Ce este ePenis? Pai, electronic penis este o chestie interesanta. Ea masoara potenta noastra pe internet. Daca doriti definitia completa, cu exemple, o gasiti aici.

In blogosfera romaneasca, cine are ePenis-ul mare? Pai, ar fi cativa. Nu dau nume, ca le stiti deja. Intrebarea e: cum poti sa-ti maresti ePenis-ul? Ce trebuie sa faci ca sa-l ai mai mare? Sa incepi sa injuri pe cei mari? Sa le pupi fundurile? Sa scrii articole bune? Sa apari la TV? Sa spam-ezi ca naiba tot ce se poate spama? Va las pe voi sa decideti.

Daca vrei sa-ti maresti ePenis-ul, iata cateva modalitati pe care multi dintre cei mari le folosesc:

  1. Scrie un blog. Un blog de nisa, daca se poate. Foloseste o platforma buna, ex. Wordpress. Daca poti, scrie o tema buna, sau cumpara una bine facuta. Pune-ti feed-ul in Feedburner, e un mod bun de a-ti monitoriza cititorii.
  2. Foloseste social networking, dar in mod inteligent si nu exagera. Este un mod util de a-ti face blogul cunoscut.
  3. Foloseste acronime oriunde e posibil. In acest fel, dai impresia de cunoscator in domeniu.
  4. Posteaza cat mai mult pe forumuri si liste de discutii relevante pentru subiectul blogului tau. Cu cat mai multe posturi, cu atat ePenis-ul tau se va mari.
  5. Incearca sa faci astfel incat numele tau sa apara in primele rezultate la cautarea in Google. ePenisu-ul tau e cu atat mai mare cu cat numele tau e dominant in aria pe care ai ales-o.
  6. Fa-ti prieteni online. Multi. Mai multi decat in viata reala. Cu cat mai multi prieteni care pot sa raspandeasca vorba despre tine, cu atat mai mare ePenis-ul.
  7. Incearca sa-ti iei numele de domeniu numele tau. E cel mai usor mod de fi retinut de vizitatori.
  8. Scrie cat de des posibil Nu lasa sa treaca 12 ore fara sa dai un semns de "viata online"
  9. Scrie posturi pe care altii sa le considere de top. Astfel, exista o sansa foarte mare sa le adauge ca link-uri pe blogurile lor.

In concluzie, cresterea ePenis-ului cere timp si rabdare, perseverenta si disciplina.

Tu cat de mare crezi ca ai ePenis-ul?

Niciun comentariu: