PAMFLET LA PACHET

marți, 21 octombrie 2008

Trafic.ro e un contor plin de gunoaie

six pack

Trafic.ro este unul dintre acele site-uri care au pornit cu dreptul, dar s-au inecat cand mai aveau 10 metri pana la mal. La momentul actual, e sufocat e website-uri fara valoare, de spammeri si de kitch-uri. Sa luam cateva exemple. Daca veti merge la categoria Stiinta / Tehnologie, pe primul loc se afla un site ce ar trebui sa fie la categoria Calatorii / Popasuri. Mai mult, din cele 10 primele locuri din acest clasament, 7 sunt despre telefoane mobile. In afara poate de mobilissimo, restul sunt niste explozii, de abia zarindu-se dintre reclame si pline de stiri la mana a doua. Tot romanul este la curent se pare cu tot ceea ce misca in domeniul telefoanelor mobile. Restul domeniului Stiinta / Tehnologie unde e? Aaa, mai este un forum de electronica si pcforum. Nimic senzational.

Alt exemplu. Categoria Bloguri. Aici este un dezastru total. Spam-erii ocupa cam tot clasamentul din aceasta categorie. "Blogul meu", "despre visele mele", "ce se mai intampla in viata mea" si alte enormitati similare. Urban si Asociatii sunt pe locul 3, incredibil. Dupa ce au luat amenzi pentru spam repetat, continua sa foloseasca aceleasi tactici. Saracul Google, ma intreb oare cum de mai rezista. Evident, pe locul 1 trebuia sa fie un blog de fotbal, nu? Ca doar tot romanul se pricepe la fotbal si vrea sa afle ultimele patanii ale Stelei, ce a mai debitat Becali, cine s-a mai batut pe stadioane etc. Apoi, sunt la loc de cinste bloguri "despre mine si viata mea", bloguri cu chestii haioase, videoclipuri de pe youtube, bancuri, si te mai miri ce alte prostii. Genialul Ciutacu e si el printre primii 10, ca doar e "genial de arogant", nu?

Nu degeaba multi s-au retras din Trafic.ro, si pe buna dreptate. Corabia se scufunda, si se tot pleaca de pe ea. Dar unii mai raman. Poate le place sa spele puntea, cine stie?

Niciun comentariu: