PAMFLET LA PACHET

joi, 16 octombrie 2008

Una - Banica Jr. pe urmele lu' nea Becali

Stefan Banica Jr

Micul cutremur, Stricatorul de chiuvete, Iubitorul de Vete, in fine, micul Elvis al Romaniei, vrea sa investeasca in imobiliare. Si nu numai ca vrea sa investeasca, da' vrea sa intre puternic pe piata asta. Ce si-a zis el, daca e criza in America, aici nu poate sa fie, ca daca era, nu ar fi fost in America. Q.E.D. Pe scurt, Elvis vrea sa cumpere o cladire care cica costa vreo 2 milioane de euro. Si deja ati ghicit, Elvis Jr. nu are atatia bani. Pai ce credeati, ca se fac milioane din chiuvete si din Vete? Neah...

Acuma, ce trebuie sa faca Elvis? Trebuie, evident, sa se imprumute. La banca, si mai evident, ca nea Jiji sau prietenii lui tenismenii cu bani nu cred ca i-ar da vreo letzcaie. Si cine credeti ca i-ar imprumuta lu' Elvis 2 milioane de euro (de fapt numai vreo 1,7 milioane, ca restu' da de la el), asa, pe ochi frumosi? Se pare totusi ca a gasit niste fraieri, carora le-a prezentat cica contractele de la viitoarele lui concerte din urmatorii 50 de ani. Buun, si deci cat va fi rata lunara? Pai cica vreo 16000 de euro, pe care va trebui sa-i plateasca pana cand termina imprumutul, adica pana cand o sa aiba vreo 71 de ani. Daca va incepe sa produca niste bani din inchirierea cladirii, poate mai scade rata. Daca nu, va trebui s-o trimita pe Zana Surprizelor la produs. Si nu, nu ma refer la emisiunea Stupize Stupize.

Eu propun o cheta nationala sa-l ajutam cu niste bani, lunar. Asa cum l-am ajutat si pe Briliantu', sa-si plateasca datoria catre Chelsea. Insa nu chair pe gratis. Propun sa ne-o dea pe Zana cate o ora pe fiecare luna, sa facem ce vrem noi cu ea. De exemplu, s-o punem sa croseteze. Pentru copiii din Africa, da, pentru ca nu-i asa, Zana este o mare fana a continentului bananier.

Niciun comentariu: